Λίγα λόγια για την εταιρία μας | Μεταφορική Αφοί Μπαλαχούτη
Τελευταία Νέα
20/10/2014
Γέροντας Παΐσιος:«Σέ μιά ἐποχή πού ὁ Σατανᾶς ὀργιάζει, οἱ Ἕλληνες βρίσκονται σέ νάρκη»

Βρείτε μας στα Social Media

Προτεινόμενοι Συνεργάτες
Σπάσε το Ρόδι
Κατάστημα με βότανα/μπαχαρικά/βιολογικά
περισσότερα...Λίγα λόγια για την εταιρία μας Από το 1990

Η εταιρεία μας διαγράφει μια ανοδική πορεία στο χώρο της μεταφοράς από το 1990.

Με τον αμέριστο ζήλο για τη δουλειά μας και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, καταφέραμε να μπούμε δυναμικά στην αγορά και να εδραιωθούμε.

Όλοι εμείς στο γραφείο μας, αγαπάμε τη δουλειά μας για αυτό ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας με δυναμισμό, υπευθυνότητα και ταχύτητα. Η άρτια οργάνωση, το ειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός, μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε περίστασης. Οι συνεχόμενες προσπάθειες μας για βελτίωση των παροχών μας σε όλους τους τομείς καθώς και οι άριστες συνεργασίες μας με εταιρίες και ιδιώτες επισφραγίζουνε το καλό όνομα του γραφείου μας στην αγορά.

Φροντίζοντας για την άψογη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές, θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας, μας καταστούν σαν μια από της πλέον επιτυχημένες μεταφορικές στην Ελλάδα.

Με εκτίμηση,
Οι μέτοχοι της εταρίας.

ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
 

Εταιρική δήλωση:

Ως μία από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα, η δέσμευσή μας σε κάθε πελάτη είναι να του προσφέρουμε τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες για κάθε του ανάγκη, μεταφορική ή μετεγκατάστασης, με επαγγελματισμό, συνέπεια και υπευθυνότητα. Διαφέρουμε στην εξυπηρέτηση λόγω της σημασίας που δίνουμε στην προσωπική επαφή. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας. Στόχος μας, να πετύχουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την μεταφορά ή μετεγκατάστασή σας. Η επιτυχία μας οφείλεται στην υψηλή μας πιστότητα.

 Κεντρικό: Αποθήκες 27 χλμ. Λεωφόρο Μαρκοπούλου-Κορωπίου- Τ.Κ. 19400 | Υποκατάστημα: 27 χλμ. Μαρκοπούλου-Κορωπίου | K1 : +30. 6947847373 | K2 : +30. 6943459004
E.
giannisbalahoutis@yahoo.gr
Powered by Norder - Media Solutions | 2019 © jb-metakomisi.gr | All rights reserved